Unboxing… de Verdermeer box van Blossombooks!

Hij is létterlijk net binnen gekomen: de box met het boek Verdermeer van Tahereh Mafi! Als absolute Mafi-fan kon ik de box die werd aangeboden door Blossombooks ook niet voorbij laten gaan. Ik moest die dag van bestellen werken, maar gelukkig zat vriendin Anoushka klaar met mijn mail om hem om 20.00 precies te verzenden – als je te vroeg was kreeg je hem niet, en ja, hij zou waarschijnlijk snel uitverkocht zijn…

Let me open it.
DSC_0054.JPG
Oke, een enveloppe. Daarin zit een brief van BlossomBooks waarin ze me feliciteren met deze box. En we gaan verder…

DSC_0056

Oke, deze zal ik waarschijnlijk pas snappen als ik het boek lees?

DSC_0057
Dan vind ik armbandjes in de kleuren van de cover van Verdermeer, maar die veel te klein zijn voor mij om te dragen. Een beetje jammer.

DSC_0058.JPG
Dit vind ik wel cool! Super tof om briefjes mee te schrijven voor de win-actie pakketjes voor de blog of om kaarten mee te schrijven. Nice!

Oh yes! Een leuke kaart en de bijpassende boekenlegger! Weer mooie aanwinsten voor mijn verzameling! De stickers vind ik ook erg leuk, kan ik mijn agenda weer volplakken haha. Oh, en er zaten nog vouwblaadjes bij en een origami instructie-blaadje. Kan ik vosjes gaan vouwen!

En dan last but not least…..

Het boek, met handtekening! Een prachtige hardcover met glinsteringen… wauw!

Vond ik het de 30 euro die ik er aan uit heb gegeven waard? Niet echt. Ik was een beetje teleurgesteld door de bookplate die erin geplakt zit, en de inhoud van de box vond ik zelf verder erg magertjes. Als ik deze box vergelijk met wat er bijv. in de Celebrate Books Box zit voor het zelfde geld, is deze box een beetje teleurstellend. Maar hé, ik heb een gave griffel en de boekenlegger, stickers en het kaartje erbij gekregen. Scheelt me weer jagen en zoeken, aangezien de boekhandel hier in de buurt niet echt aan promo materiaal doet.

Wat vinden jullie van de box? Wie heeft hem ook besteld? Laat het me weten, ik ben erg benieuwd!

Liefs,
Kelly

3 gedachtes over “Unboxing… de Verdermeer box van Blossombooks!

Plaats een reactie