Top 5 tweedehands/licht beschadigde boeken sites

Wij boekenverslaafden hebben maar een dure hobby. Boeken kosten nieuw vaak tussen de 15 en 20 euro, waardoor veel van ons al snel op zoek gaan naar tweedehands boeken of licht beschadigde (ramsj) boeken. Hier kan de prijs al snel de helft schelen en tja, als je een lichtbeschadigd boek koopt op bijv. Boekenkraam is de beschadiging vaak nog ver te zoeken ook. We hebben even onze top 5 aan websites waar je goedkoop boeken kunt scoren even op een rijtje gezet!

Boekenkraam

Op de website boekenkraam.nl vind je boeken in alle genres, en het YA en Fantasy aanbod is hartstikke tof! Er staan zelfs nieuwere titels op én ze hebben vaak nog toffe aanbiedingen zoals geen verzendkosten, 3 halen 2 betalen, etc.
De prijs scheelt aanzienlijk als je deze vergelijkt met de ‘normale’ verkoopprijs en de lichte beschadiging is vaak zelfs ver te zoeken.

Anderwereld

Anderwereld is een initiatief van van Nine en Sebastiaan. Hier kun je tweedehands boeken scoren en zij richten zich vooral op YA en fantasy boeken. Wat ook super tof is, is dat je voor 15 euro een gepersonaliseerde mysterie box kunt kopen! Je kunt aangeven wat je tof vind of juist helemaal niet en Nine en Sebastiaan passen hier de box op aan. Met de code brightbluebooks10 krijg je trouwens korting op de gehele collectie, alleen helaas niet op de boxen. Maar hey, 15 euro!

Boekenfestijn

We kennen allemaal wel het boekenfestijn, maar dit toffe event heeft ook een fijne webshop waar je alvast kunt shoppen als er geen festijn in de buurt is. Of als je gewoon niet kunt wachten. Je kunt nooit genoeg boeken hebben, toch?

Ramsj.nl

Ramsj.nl is een website waar je ramsj, oftewel licht beschadigde boeken kunt bestellen. Het YA aanbod is niet super groot, maar er staan zeker wel interessante titels op!

Voordeelboeken online

Als laatste willen we de site voordeelboeken online nog even benoemen. Deze site is te vergelijken met boekenkraam, alleen is het assortiment wel een stuk kleiner. Toch is het echt de moeite om regelmatig even op deze site te snuffelen!

Liefs,
Manon & Kelly

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s