Vier handige apps voor elke lezer.

Even wat handige bekende maar ook onbekende apps die altijd handig zijn voor het lezen of gewoon, voor de leuk!

ReadTracker

Ben jij benieuwd hoe lang jij doet over het lezen van een boek? Dan is ReadTracker dé app voor jou. Zodra je gaat lezen zet je de tracker aan, en als je klaar bent zet je hem weer uit. zo kan je ook uitrekenen hoeveel pagina’s je binnen een bepaalde tijd leest. Wat ook erg tof is, is dat je je gelezen boeken kunt bijhouden én je per boek quotes kunt noteren. Een grappige app om eens uit te proberen.

De Hebban App (voor de Nederlandse lezers) en Goodreads (voor de Engelse lezers)

De perfecte boekige app! Je kunt hier je gelezen boeken bijhouden, welke je nog wilt lezen, je kunt een reading challenge aannemen en bijhouden hoe ver je bent, het staat vol met winacties (of giveaways), lezers voor jou geven hun mening op de app, je kunt kijken hoe hoog boeken scoren en O MIJN GOD, beide apps doen aanbevelingen op basis van je boekenplanken. Super chill toch?

To Read

Wil je een app waar je super simpel en overzichtelijk, zonder de poespas van Hebban en Goodreads om bij te houden welke boeken je nog wilt lezen en ze ook makkelijk kunt afvinken? Dan is de app To Read echt een aanrader. Als ik aardig wat recensie exemplaren heb én mijn eigen boeken ook nog wil lezen, kan ik zo super handig een lijstje maken in de juiste volgorde. Als ik het boek heb gelezen, dan ”streep” ik hem af en komt hij in mijn Al gelezen lijstje.

Instagram

Ben jij een boekige nerd? Dan moet je zeker een instagram account aanmaken. Uitgevers zitten op instagram, er worden winacties georganiseerd en de mooiste boekige foto’s komen voorbij! Zorg er dan voor dat je allerlei boekige instagram accounts volgt om je feed helemaal boekig te maken, raak geïnspireerd en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

insta

Wat is jouw favoriete app?

Liefs,
Manon & Kelly

Een gedachte over “Vier handige apps voor elke lezer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s