Winactie – Zomerse boekenbox

Eindelijk is het zo ver – de zomervakantie is begonnen! Dat betekend (hopelijk) mooi weer, lange dagen én extra veel tijd om boeken te lezen.

Dus dachten wij, ter ere van de zomer én dat Bright Blue Books alweer een jaar bestaat, geven we een toffe box weg met boekige goodies (natuurlijk ook weer met wat creatieve zelf gemaakte) en niet een… maar twee boeken!

Dankzij een toffe maar nog niet zo bekende uitgeverij genaamd Tinteling Books en een van de leukste auteurs uit Nederland, namelijk Lis Lucassen, hebben we twee toffe boeken om in dit pakket te stoppen. De boeken passen perfect bij de zomer en zorgen ervoor dat je het tijdens de regenachtige en koelere zomerdagen vanzelf weer warm krijgt.

newproject_1_original(1)

Goed, wat moet je doen om dit goed gevulde pakket te winnen? Heel simpel!

Voor extra kans is het leuk als je ons volgt op Instagram en de foto die onze winactie betreft even repost! En natuurlijk is delen altijd heel lief. Laat even hieronder weten dat je mee doet!

Op 31 juli wordt de winnaar bekend gemaakt, zodat je nog lekker lang de tijd hebt om te lezen.

Heel veel succes en liefs,
Manon & Kelly

34 gedachtes over “Winactie – Zomerse boekenbox

  1. Daniëlle zegt:

    Gefeliciteerd met jullie Jubileum! Ik doe graag mee!
    Ik heb toevallig 2 weken geleden het boek Hitte van Lis Lucassen gelezen, en echt een aanrader, heb hem echt in een dag uitgelezen (Een van de grote pluspunt aan vakantie hebben: in een keer je boeken uit kunnen lezen zonder onderbroken te worden 🙂 ).

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie