WINACTIE – Schaduw van de vos

Het nieuwe boek van Julie Kagawa, Schaduw van de vos, ligt nu in de (online) winkels. En wij hebben goed nieuws, want wij mogen dit boek van HarperCollins op onze blog gaan weggeven!

img_20181001_120940_2846193568454399053614.jpg


Eens in de duizend jaar krijgt iemand de kans de grote Kamidraak aan te roepen en een wens doen. Maar dat kan alleen als je in het bezit bent van een geheimzinnige eeuwenoude perkamentrol. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen…
Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan verwisselen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, is ze veilig, tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol. Yumeko weet nu wat haar te doen staat. Tegen iedere prijs moet ze de rol in veiligheid brengen, zelfs als ze daarvoor haar leven op het spel moet zetten.


Zoals we van Julie kennen is dit weer een boek vol spanning en fantasy. Deze keer staan de shapeshifters centraal in een Aziatische setting. Dus, wil je dit boek winnen? Dit is wat je moet doen!

 • Like onze Facebookpagina
 • Tag iemand die deze winactie ook écht moet zien
 • Geef antwoord op de volgende vraag: als je een shapeshifter zou zijn, in welk dier zou je veranderen en waarom?
 • Delen is lief!

De winactie loopt tot 14 oktober 20.00, en de winnaar wordt op maandag 15 oktober bekend gemaakt.

Succes allemaal!

Liefs,
Manon & Kelly

Advertenties

20 gedachtes over “WINACTIE – Schaduw van de vos

 1. Sascha zegt:

  Als ik een shapeshifter was, zou ik elk dier willen uitproberen. Een beer om zijn kracht. Een wolf voor de snelheid. Een vogel om de wereld van boven te bewonderen. En ik kan zo wel doorgaan. Maar ik denk voor nu met de weersveranderingen dat ik zou kiezen voor een poes. Heerlijk lui uitstrekken en voor de warme kachel gaan liggen. En geen zorgen maken of ik wel een warm en droog slaapplekje zou hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Mireille Muls zegt:

  een eekhoorntje, die zijn supersnel en intelligent en hebben een prachtige staart, zitten in een wip hoog in de bomen of een vos, prachtig dier die goed voor haar gezin zorgt

  Liked by 1 persoon

 3. Richelle zegt:

  Als ik een shapeshifter zou zijn, zou ik eigenlijk wel graag in een vos willen veranderen. Ik vind een vos echt een prachtig dier en omdat ze redelijk klein zijn, vallen ze niet zo snel op wat ik wel fijn zou vinden.

  Liked by 1 persoon

 4. chloejorn9 zegt:

  Ik zou een wolf willen zijn die is zo gracieus mooi snel machtig en maakt zulke mooie geluiden wauw. Maar ook wel een hond dan zou ik heerlijk met men eigen hondjes eten en spelen en slapen lijkt me super nu de winter in aantocht is

  Liked by 1 persoon

 5. Bianca Ronday zegt:

  Het is voor mij niet 1 dier waarin ik zou willen veranderen. Dit hangt natuurlijk ook compleet af van de situatie. Soms nodigt het uit om te vliegen, soms goed in de sluipen of juist een jager.

  Liked by 1 persoon

 6. Shirley Pellikaan - De Oude Blz. zegt:

  Ik loot graag mee , wat een leuke actie ! Ik zou wel een biggetje willen zijn. Ik werk dagelijks met 20.000 biggen tussen de 0 en de 10 weken. Varkens geven heel veel signalen af en aan hun lichaamstaal of bepaalde manier van geluid maken weet je wel wat ze bedoelen , maar biggetjes zijn lastiger te peilen aan hun geluid. Dus ik wil me wel onder hun mengen en dan hun taaltje beter leren begrijpen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s