Achter de schermen #6 – hoe maken wij zomerse foto’s?

Na een ”hoe maken wij winterse foto’s” moet er natuurlijk ook een in zomerse stijl komen!

Het is eigenlijk heel simpel. Ik maak nu juist veel gebruik van hout, schattige kleedjes, plantjes en bloemen. Natuurlijk gebruik ik ook een aantal dingen die ik vaker gebruik in foto’s, voor alle seizoenen. Ik probeer alleen nu de foto’s lekker fris, kleurig en licht te houden. Daar is het tenslotte zomer voor!

Dit kleedje gebruik ik bijvoorbeeld regelmatig, net als dit plankje. Viva la Action! Ik blijf erbij zweren, hier vind je sowieso de leukste items om foto’s mee te maken.
Ik heb ook nog een schattig houten bakje (?) laatst bij de zeeman gescoord. Deze lijkt me erg fijn om te gebruiken bij bookgoodies als je ze op hun zijkant wil laten liggen. Dan blijven ze op hun plek! Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, dus stay tuned…

Verder gebruik ik nu verschillende plantjes, zoals je op deze voorbeeld foto’s kunt zien. Als ik bloemen in huis heb maak ik hier ook mooi gebruik van! Al moet ik zeggen dat ik soms naar mijn vaas met bloemen zit te staren, denkend dat ik hier echt gebruik van zou moeten maken. Maar dan heb ik geen zin of inspiratie. Beetje balen is dat dan.

Wat ik nu ook vaak leuk vind om te doen, is om mijn edelstenen te gebruiken in foto’s. Naar mijn mening geven ze nét dat beetje extra ofzo. Geen idee, ik vind het leuk!

Daarnaast bewerk ik mijn foto’s met mijn favo app: Snapseed. Deze app heeft te gekke mogelijkheden waarvan ik heeeeeel blij wordt. Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb merk ik ook echt het verschil in kwaliteit met mijn foto’s. Een Iphone camera is toch niet zo geschikt als die van een Samsung (sorry, Apple fans!).

Ik ben wel benieuwd wat je van mijn foto’s vindt. Laat het me vooral weten!

Liefs,
Kelly

Advertenties

2 gedachtes over “Achter de schermen #6 – hoe maken wij zomerse foto’s?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s