Reading Playlist – Het probleem met voor altijd

 

Dit prachtige boek heeft me weer eens geïnspireerd voor een Reading Playlist. Happy listening!

Bread crumbs – Jacob Lee

Dit liedje, het past perfect bij de flashbacks en herinneringen die je leest vanuit Mallory. Dat kleine meisje dat zo wanhopig opzoek is naar liefde en genegenheid.

 

 

 

Beautifully unfinished – Elle Henderson

De tekst van dit liedje vind ik erg passen bij Mallory, zodra zij Rider weer heeft gevonden. Ze heeft dan zoveel emoties en gevoelens waarvan zij eigenlijk niet weet wat ze ermee moet, vooral omdat zij samen een heftig verleden delen.

 

 

Madilyn Bailey – Part of me

Deze cover van het nummer van Katy Perry vind ik erg mooi. Voor mij komt de tekst super goed tot zijn recht. Sterk zijn, laat iemand niet je leven afpakken en bepalen, hoe zwaar je rugzak ook is.

Maroon 5 – She will be loved

Natuurlijk kan deze klassieker niet in dit rijtje ontbreken….


Julia Brennan – A light to call home

Als afsluiter is dit voor alle kinderen, jongeren zoals Mallory en Rider. Ik hoop dat jullie allemaal je stem ooit vinden en spreken, een warm thuis krijgen om bij te komen en iemand die naar je luistert.

 

Ik wil nog even één ding meegeven. Mocht je ooit in een onveilige situatie terecht komen, of dit nu in een relatie is, vriendschap, thuis, bij familie, wat dan ook, spreek dit uit. Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en voor jezelf te kiezen. Iedereen heeft recht op warmte, liefde en vertrouwen. Laat je niets anders wijsmaken! Er zijn ook instanties die je anoniem kunt bellen, het is namelijk begrijpelijk dat je eerst wilt kijken hoe of wat voordat je actie onderneemt. Je hebt bijvoorbeeld het nummer van Veilig Thuis (0800-2000, dit is gratis) of Centrum Seksueel Geweld (0800-0188, dit nummer is ook gratis). Vergeet niet dat je ook altijd bij je huisarts terecht kunt met vertrouwelijke info of je vertrouwenspersoon op het werk of op school.

Liefs,
Kelly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s