Unboxing! BOOX Box YA/Fantasy – januari

Oké, na de december box was ik ontzettend benieuwd hoe de januari box er uit ging zien. Het boek wist ik niet te raden, maar gesigneerde boeken zijn altijd fijn! Dus, het pakketje kwam binnen toen ik aan het werk was. Ik sjeesde naar huis, knuffelde mijn kat en ging de box uitpakken. Komt ie!

20180106_174927777617461.jpg

Dat ziet er altijd al gezellig uit. En door!

Ik kwam een kaartje tegen van de schrijfster van het boek en een pen van Godijn publishing! Oké…. ik blijf in gedachten nog even verder gokken welk boek het is. Let niet op Fae, ze wilde mee uitpakken haha!

20180106_1750051699115341.jpg

AAAH! Ik hou van mokken, maar deze is echt té awesome. I love it!

Boekenleggers! Onze boekenlegger zat in dit fijne pakketje. Bovendien heeft BOOX nu elke maand een toffe unieke boekenlegger in de box! Het thema van deze boekenlegger is January – Happy New Chapter! Hij is wel wat aan de dunne kant, niet echt een stevige boekenlegger. Maar het design is leuk!

20180106_175051827991078.jpg

Als ik even verder grabbel kom ik een kaars tegen, gemaakt door Emmy van Letters & Lights! Hij ruikt heeeeerlijk naar vanille, en het thema past perfect bij de boekenlegger. Echt heel tof! Die gaat bij mijn verzameling.

En dan komen we bij het boek. Midland! Ik kende de titel nog niet, maar hij klinkt echt ontzettend tof. Bovendien is het boek gesigneerd met een leuke boodschap. De spoiler kaart verklapt al dat de schrijfster allemaal andere leuke boodschappen heeft geschreven. Maakt het toch nog persoonlijk!

20180106_1753421564230956.jpg

Deze box is zeker een vooruitgang op de eerste. Het thema komt duidelijker naar voren, de december box was wat rommeliger voor mijn gevoel. De mok kan je meteen gebruiken voor een heerlijk kopje warme chocomel, daar zat ook een zakje van in de box! Samen met de kaars heb je een heerlijk winterpakket en het past ook allemaal bij het thema van de box en het boek.

Er zitten ‘maar’ twee goodies in, maar het zijn dan wel kwalitatieve goodies. Een mok en een kaars zijn niet goedkoop. BOOX heeft het wel leuk opgevuld met boekenleggers (ik word daar heel blij van, ik kan me voorstellen dan een aantal denken ‘nah, oud papier’) en een tof gesigneerd boek.

Als BOOX zich in dit tempo verder gaat ontwikkelen, mogen we nog heel wat toffe boxen gaan verwachten! Ik ben erg benieuwd wat de inhoud van de februari box gaat zijn.

Ik ben erg benieuwd wat jou mening is over de box!

Liefs,
Kelly

Advertenties

2 gedachtes over “Unboxing! BOOX Box YA/Fantasy – januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s