De aller eerste BOOX boeken box! (fantasy/ya)

Er is een nieuwe boekenbox in Nederland, genaamd BOOX. Hier kan je Ya/fantasy, roman of thriller boxen bestellen. Dan krijg je een recent uitgekomen boek en toffe goodies binnen. De prijs is 29,99 inclusief verzenden. Ik had er dus meteen een besteld.

Nou, ik ga laten zien wat er in zat!

Foto 02-12-17 11 56 13

Dit is wat ik zag toen ik de doos opende. Een visitekaartje en een spoilerkaart. De spoilerkaart heb ik lekker aan de kant gelegd.

Foto 02-12-17 11 57 10

Het eerste wat ik vond is een theetje van Coffee ‘nd Cookie! Dit was de enigste thee die ik nog niet had. Nu is mijn verzameling compleet!

Er zat ook een lieve kerstkaart in, een pen, boekenlegger, leesfragment en wat lekkers.

Er zitten leuke sticky memos bij met een galaxy print en een Rhysand kaarsje van Romamadecandles. Altijd goed!

Verder zaten er nog een boekenlegger van Till and Dill in en van BIBI_BOOKS. Ook zat er nog een toffe ketting in met een hanger van Once upon a time.

Nu is het tijd voor het boek!

En het is…. Monster van Michael Grant! Het is een fijne hardcover, ik zelf ben niet zo weg van het boek, dus deze gaat in de doos voor mijn zusje. Hij zal in ieder geval met veel liefde gelezen worden, zij vindt zulke boeken fantastisch!

Deze box doet me denken aan hoe alle boekenboxen zijn begonnen: het is even zoekende naar wat er allemaal in kan met een bepaald budget en hoeveel boxen er natuurlijk worden verkocht. Net als Bookvault (die helaas niet meer bestaat) en Celebrate Books is dit een goede start. Er zit een hardcover boek in met kwaliteitsgoodies zoals de thee, het kaarsje en de boekenlegger van Till and Dill. De pen en de sticky notes zijn een leuke toevoeging. Hou ik van!

De januari box staat ook al op de planning. Deze box bevat een gesigneerd boek! Deze box zal ik ook voor jullie reviewen. Wat vindt jij van deze box?

Liefs,
Kelly

Advertenties

6 gedachtes over “De aller eerste BOOX boeken box! (fantasy/ya)

 1. Doreads zegt:

  Leuke unboxing. Als ik eerlijk ben is dit thema niet echt helemaal mijn stijl, daarom heb ik deze box niet besteld. Ik ben wel erg benieuwd naar de volgende boxen die komen gaan. De thee met bijpassende brief zijn wel echt heel leuk!

  Liked by 1 persoon

  • kellsdj zegt:

   Als je de thee en de kaarsjes rekent zit je als op 3,50 en 2,95. Dat is al pakweg 6,45. Dan heb je nog de andere kleine goodies en verpakking en verzenden. Boxen als deze zijn bij de ya community erg gewild, je hebt er nu verschillende. Bovendien moet je ook realistisch zijn dat een beginnende boekenbox nog vermogen moet opbouwen zodat er meer geïnvesteerd moet worden. Grote boxen zijn allemaal kleiner begonnen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s