And the winner is… – De Graces & Seeker met gesigneerde bookplate/boekenlegger

Samen met Chantal van Coffee ‘nd Cookie mochten wij een waaaanzinnige winactie organiseren voor jullie! Met dank aan Best of Ya hadden wij niet één boek, maar twee boeken die je kon winnen. Namelijk Seeker en De Graces! Dat was niet alles, we hadden namelijk voor beide boeken een gesigneerde boekenlegger of een gesigneerde boekplate! SCORE!

Er hebben ontzettend veel mensen meegedaan en het liefst geven we jullie allemaal een prijs! Helaas kan er maar een de winnaar zijn… (Horen jullie nu ook Henny Huisman in je hoofd zingen!?)

We houden jullie niet langer in spanning, de winnaar van deze prachtige actie is geworden…

* Tromgeroffel *

20171029_104343

TINA LI

Gefeliciteerd! Stuur ons even een mailtje met je NAW gegevens naar brightbluebooks@hotmail.com en dan komt het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Waag dan snel nog een kans bij onze LAATSTE Trick or Treat winactie, waarbij we WINK, POPPY, MIDNIGHT weggeven, MET BIJPASSENDE BOEKENLEGGERS! Deze actie loopt t/m 7 november.

Bij Thunderstruck Books, Coffee ‘nd Cookie en BIBI BOOKs lopen ook nog heeeeele toffe finale acties dus schroom niet om ook bij deze blogs een kijkje te nemen en een laatste kansje te wagen!

LIEFS,
KELLY & MANON
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s