Winactie – Voorlopers

Zoals je misschien wel al hebt gezien doen wij mee aan de blogtour van Voorlopers, geschreven door Mirjam Hildebrand. Via deze blogtour kan je bij Uitgeverij Kluitman een exemplaar van Voorlopers winnen. Hoe? Klik even hier!

Maar, je kan ook bij ons kans maken op een exemplaar van Voorlopers. Het toffe is… We hebben het boek ook nog eens laten signeren door Mirjam. Woehoe!

Maar nu wil je natuurlijk weten, hoe maak je kans op dit boek? Heel simpel! Voorlopers verteld het verhaal van Emma, zij heeft bijzondere gaven. Zo kan zij communiceren via een soort van telepathie. Om een geheime boodschap naar iemand te kunnen sturen, moet je iemands signum kennen. Een signum is een voorwerp met een bijzondere betekenis voor iemand. Dit kan een bloem zijn, een dier, of een voorwerp.

Onze vraag is dan ook: wat zou jouw signum zijn als jij een Voorloper zou zijn?

Laat je antwoord hier onder achter! Zondag 25 juni maken wij de winnaar bekend.

Wil je extra kans maken?
– Like onze Facebookpagina
– Like ons Instagram account
– Volg ons via WordPress en Bloglovin’

Deze knopjes kan je allemaal aan de rechter kant van je scherm vinden! —->

Veel succes!

Liefs,
Manon & Kelly

Advertenties

8 gedachtes over “Winactie – Voorlopers

 1. Desiree zegt:

  Mijn signum zou een medaillon met een bloem in een stolp zijn. De bloem in mijn geval een roos. De naam van mijn dochter betekent “bloem” in het Arabisch, en de roos en stolp staan uiteraard voor mijn liefde voor Disney. Mijn dochter, mijn bloem, is hetgeen/degene waar ik al mijn kracht van krijg.

  Liked by 1 persoon

 2. An Van der Vloet zegt:

  Mijn signum zou de sleutelganger zijn die ik al 17 jaar meeneem in mijn portemonnee . De hanger heeft losgelaten van de ketting maar ik heb hem gekocht op een zeer bijzonder moment en sindsdien is hij bij me gebleven….

  Liked by 1 persoon

 3. Kayla Gericke zegt:

  Mijn signum zou een komodovaraan zijn. Een komodovaraan is niet alleen de grootste maar ook de slimste hagedissensoort die er bestaat. Het zijn net echte draken, zo moeten ook de bedenkers van de Engelse naam gedacht hebben (komodo dragon).

  Liked by 1 persoon

 4. Sylvia zegt:

  Mijn signum zou een Schildpad zijn, prachtige wijze dieren en de symboliek in alle culturen over de wereld is dat eveneens. Volgens het indiaanse medicijnwiel ben ik een schildpad, het is een dier waarmee ik mij verbonden voel.
  (Ps. volg jullie zo’n beetje overal 😉 )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s