Boeken waar we ons op verheugen in juni!

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, wat betekend dat er ook weer een boel toffe titels in de boekhandels zullen verschijnen! We hebben onze favorieten even op een rijtje gezet. Lees je mee?

Voorlopers – Mirjam HildebrandVoorlopers
7 juni 2017
Wij zijn het boek al aan het lezen… En het is zo interessant! Een tof paranormaal boek van Nederlandse bodem. Dit boek komt in de tweede week van juni uit! Oh, en 17 juni verschijnt de recensie en een toffe winactie rondom dit boek online….


De vijftienjarige Emma voelt zich ‘anders’: ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma’s vader – die ze al ruim twee jaar niet meer heeft gezien – deel uitmaakt van een groep mensen die zich Voorlopers noemen, besluit Emma met haar mee te reizen… Maar eenmaal in het bergdorp in Frankrijk, waar de Voorlopers zich gevestigd hebben, blijkt haar leven nog gecompliceerder te worden. Is Emma zelf ook een Voorloper? Waarom wil haar vader niet dat ze de Voorlopers helpt? Wat is er met de ouders van Philana gebeurd? En wie probeert haar in de val te lokken?


Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universumAristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum – Benjamin Alire Saenz
9 juni 2017

Dit boek vond ik al ontzettend interessant klinken in het Engels. Ik, Kelly, lees alleen geen engels. Blossom Books is weer de reddende engel en geeft dit toffe boek in het Nederlands uit. YES!


Aristoteles is een eenzame, boze tiener die misschien wel iets te veel over de wereld nadenkt. Dante is een eigenwijze betweter die het liefst de hele dag zonder schoenen rondloopt. Als ze elkaar bij het zwembad tegenkomen, lijken ze niets met elkaar gemeen te hebben -behalve het feit dat ze allebei vernoemd zijn naar oude filosofen. Toch ontstaat er een bijzondere vriendschap, zo eentje die levens verandert. En dankzij hun vriendschap ontdekken Ari en Dante wie ze zijn, en wie ze willen worden.


IJs als vuurIjs als vuur – Sara Raasch
13 juni 2017

Wij kunnen niet WACHTEN tot het vervolg van Sneeuw als as in de winkels ligt! Deel 1 was zo goed, had zo een spannend einde… wij willen meer!


Sinds Winter is bevrijd van de kwaadaardige koning Angra, en Meira koningin is geworden staat ze voor nieuwe problemen en grote dilemma’s. Om haar schuld in te lossen bij de koning van Cordell, moet ze de mijnen van Winter opnieuw ontsluiten. Daarbij stuit ze op de verloren gegane kloof van magie. Ze beseft meteen dat deze ontdekking niet alleen Winter maar zelfs de hele wereld in gevaar kan brengen. Het liefst wil ze dat de geheimen van de kloof verborgen blijven, maar dat lijkt onmogelijk met een tegenstander die maar op één ding uit is: macht…


InktInkt – Alice Broadway
14 juni 2017

Kelly was zo blij toen ze te horen kreeg dat dit boek werd vertaald! Die cover met die veren alleen al zorgde ervoor dat ze verliefd werd. En dan klinkt het verhaal ook nog eens super veel belovend… (even in het Engels).


Every action, every deed, every significant moment is tattooed on your skin for ever. When Leora’s father dies, she is determined to see her father remembered forever. She knows he deserves to have all his tattoos removed and made into a Skin Book to stand as a record of his good life. But when she discovers that his ink has been edited and his book is incomplete, she wonders whether she ever knew him at all.


The glittering court
Glittering Court – Richelle Mead
14 juni 2017

Weer een heerlijk boek á la de Selectie en de Jewel. Mooie jurken en drama –  KOM MAAR OP!

flap


Tot in de doodTot in de dood – Deborah Elisabeth
15 juni 2017

Weer een toffe YA (misschien een beetje NA?) met een paranormaal randje. Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig!


Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje.

De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.


The Lunar Chronicles 4 - WinterWinter – Marissa Meyer
24 juni 2017

Het einde van deze toffe serie is alweer in zicht! Winter is officieel het laatste deel van de Lunar Chronicles. Hierna komt alleen nog de novelle Alle Sterren. Wat jammer! Maaar we kunnen er nog even van genieten, helemaal omdat wij samen met Thunderstruck Books ook nog een readalong aan het houden zijn op dit moment (met toffe prijzen van Blossom Books!)


Verrader van de troonVerrader van de troon – Alwyn Hamilton
28 juni 2017

Het vervolg op het spannende Rebel in de woestijn… Can’t wait! En de cover is ook weer prachtig!

Naar welke boeken kijk jij uit? Vertel het ons! Misschien hebben we wat gemist en kunnen we onze TBR weer aanvullen 🙂

Liefs,
Manon & Kelly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s