Winactie – Hof van Doorns en Rozen/ Mist en Woede goodie pakket!

Oeeeh we worden hier zo blij van! We zijn al een tijdje bezig met deze winactie, en vandaag is eindelijk de dag dat we hem bekend gaan maken! AAAH!

We hopen dat je natuurlijk net zo enthousiast bent als wij, want deze keer zit er geen boek in het pakket. Nee, maar wel een boel toffe goodies die allemaal te maken hebben met Hof van Doorns en Rozen en Hof van Mist en Woede, ter ere van Hof van Vleugels en Verwoesting die aan het einde van de maand (in het Nederlands dan) uitkomt!

Nu wil je natuurlijk weten wat je allemaal terug kan vinden in deze toffe box…. Nou, daar komt ie:

Foto 12-05-17 12 46 14

  • Een zelfgemaakte/ontworpen katoenen tasje met de bekende afbeelding van The Nightcourt én de quote: To the stars who listen and the dreams that are answered.
  • Een zelfgemaakt/ontworpen boekentasje, die je boeken beschermd die met je mee op reis mogen! Op deze afbeelding staat: Looking for my Rhysand in a world full of Tamlins.
  • Een super toffe kaars met de afbeelding van The Nighcourt.
  • Een fan art van Rhysand en Feyre uit ACOMAF die te vinden was in de Arty Party Box (april) van Celebrate Books
  • Een zelfgemaakte ‘boekige’ roos
  • Jasmijn thee (wantja Rhys)
  • Natuurlijk de bijpassende boekenleggers van ACOTAR en ACOMAF
  • Een zelfgemaakte metalen boekenlegger in de stijl van ACOMAF

Als klap op de vuurpijl komt er nog een verassing in van Romemade Candles (zo tof!) en eentje van BookLove Specialty Shop! Ik kan je alvast verklappen dat het laatst genoemde item ook niet te bestellen is in de webshop en alleen exclusief is voor mensen die de Bookmark Membership hebben afgesloten. Wij hebben het geluk dat we het aller eerste setje van deze membership krijgen voor deze box!

….Betere goodies kunnen er niet in zitten toch?

Oke, nu even de spelregels:

Wat moet je doen om kans te maken? Post een toffe foto op Instagram (of Facebook als je die niet hebt) in de stijl van ACOTAR of ACOMAF. Laat zien wie je shipt! Feyre en Tamlin, of ben je echt voor Feyre en Rhysand? Wij zijn heel erg creatief bezig geweest voor deze winactie, dus… Ga lekker los! Tag ons even in je foto zodat wij je inzending kunnen zien!

Wil je extra kans maken?
Like BrightBlueBooks op Facebook
Like Romemade Candles op Facebook
Like BookLove Specialty Shop op Facebook
Like BrightBlueBooks op Instagram
Like BrightBlueBooks op WordPress/Bloglovin’ (icoontjes staan lekker rechts van de blogpagina 🙂 )

Oké, de winactie loopt tot maandag 29 mei! Heb je al zin om mee te doen? May the odds be ever in your favor!

Liefs,
Manon & Kelly

 

19 gedachtes over “Winactie – Hof van Doorns en Rozen/ Mist en Woede goodie pakket!

    • kellsdj zegt:

      Je kan ook creatief zijn op een andere manier! Doe iets met de kleuren van de boeken in de foto, iets met de titels…. het mag allemaal!

      Like

  1. thunderstruckbooks zegt:

    Ik volgde al die facebook pagina’s al. Idem voor jullie insta. Mijn foto is op insta gepost en ik ship zowel tamlin met feyre als rhysand feyre. Oke dat tweede ship ik wat minder maar vind beide gewoon prima haha
    Onwijs toffe actie!

    Like

  2. Margo Mortier zegt:

    Ik deed nog vlug mee, hopelijk nog optijd?
    Mij vind je onder de naam A_sky_full_of_books. Ik likte alles maar dan onder de facebook van Margo Mortier 🙂 Kwestie van het ingewikkeld te maken :p

    Like

Plaats een reactie