Tag: never have I ever…

Never have I ever! Altijd een leuk spel om te spelen tijdens een meidenavondje. Of vrijgezellenfeest. Zo kom je nog eens wat te weten over elkaar! Dus, daar gaan we.

Never have I ever… verliefd geworden op een foute jongen large
(Dark Elements Serie)

Kelly: Nee, gelukkig niet! Ik heb wel een relatie gehad met een jongen die achteraf dus niet zo lief was als ik dacht dat hij was, maar hij was nou geen ‘foute jongen’. Hij was gewoon iemand die zijn broekslang niet in bedwang kon houden.

Manon: Wat is een foute jongen? Iemand die niet goed voor je is? Of iemand die zich net iets te vaak op het randje van de wet begeeft? Die eerste, jazeker. Meerdere malen. Is altijd jammer dat je daar achteraf pas achterkomt… Tweede, nee, ik val op de wat bravere jongens.

Never have I ever… weggerend van huis
(Begin Again)

jack.gif
Kelly: Nou, niet weggerénd. Ik ben wel ooit gegaan en nooit meer terug gekomen, maar dat was niet omdat ik niet terug wilde komen. De deur is gewoon nooit meer open gedaan voor me. Maar hee, gelukkig heb ik nog een hele lieve papa (die alleen wel even 350 km van me vandaan woont).

Never have I ever… Iemand op slag vertrouwd

(Anna & de French Kiss)
trust.gif

Kelly: Yup, I did. En dat is ons Manonneke. Op de een of andere manier klopte het gevoel gewoon meteen bij haar. Friendship at first sight was dat!

Manon: Ja, soms voelt het gewoon goed! Soms zie je meteen wat voor persoon iemand is en of je die kan vertrouwen. Ik had dat inderdaad ook bij Kelly!

 Never have I ever… Een lief plan voor iemand, compleet in de soep laten lopen

(The sun is also a star).
oops

Kelly: Helaas wel. Ik had de eer om het vrijgezellenfeest van een goede vriendin te mogen organiseren. Het was hartstikke gezellig, alleen had ik één factor niet in de hand: Manon. Die had stiekem iets te veel Wodka in het glas frisdrank van de Bride to be gegoten (die ze dus juist gebruikte om niet dronken te worden) en toen verging het lachen ons snel. Achteraf kunnen we er wel heel hard om lachen. Maar god wat voelde ik me lullig toen…

Manon: Uh… Ja… Bovenstaande dus…  

 Never have I ever…. Iets in de tijd willen veranderen

(Duizend stukjes van jou)
change.gif

Kelly: Er zijn wel een aantal dingen die ik zou willen veranderen, maar ik denk niet dat het veel nut zou hebben. Dingen zouden toch wel zijn gelopen zoals het nu is gelopen, dus leg ik me erbij neer en kijken we vooruit. Maar dat wil niet zeggen dat ik nooit denk ‘wat als…’.

Manon: Zo veel en zo vaak! Maar al die gebeurtenissen maken je wie je bent dus ik zou het nooit daadwerkelijk willen veranderen.

Never have I ever…Mijzelf voor schut gezet bij nieuwe vrienden
(The perks of being a wallflower)
friends.gif

Kelly: Dat is hoe mensen me leren kennen.

Manon: Altijd.

 Never have I ever… De verkeerde persoon mijn vertrouwen gegeven

(Unearthly serie)
large

Kelly: Ja dat heb ik, maar dat heeft iedereen denk ik wel. Het gaat er echter om hoe je ermee om gaat. Laat je deze vervelende gebeurtenissen in het verleden je heden en toekomst tekenen door vooroordelen en meteen van het slechte in mensen uit te gaan, of geef je nieuwe mensen in je leven een gelijke kans?

Manon: Dat gebeurt wel eens. Gelukkig niet heel vaak. Ik heb vaker dat mensen mij teleurstellen, niet zozeer dat ze mijn vertrouwen schaden. Ik heb hier vroeger wel vaak last van gehad. Geroddel en drama, je kent het wel. Nu zoek ik mijn vrienden iets zorgvuldiger uit en gebeurt het zelden dat mijn vertrouwen wordt geschaadt.

Never have I ever….Iemand zijn/haar identiteit met behulp van het internet achterhaald

(Vertel me drie dingen)

rihanna, kingsley, and funny afbeeldingKelly: Haha, grappig verhaal. Ja en nee. Iemand die ik ken werd duidelijk ‘gecatfisht’. Ik ben zo een fan van die show, dat ik even ‘á la Nev en Max’ zogenaamde foto’s van die persoon ben gaan ‘reversed’ Googlen en zo dus uitkwam op een site die zegt dat dat account puur gebruikt wordt om mensen geld afhandig te maken door allerlei leugens en sterke verhalen op te hangen. Maar die persoon hield wel heel veel van mijn kennis (uhu).

 Manon: Ik kijk soms op Facebook als ik iemand heb leren kennen… Maar nee echt iemands identiteit uitvogelen via internet heb ik nooit gedaan…

Never have I ever… Mijn broer compleet belachelijk gemaakt
(Morgentau)
brother.gif

Kelly: Ahhww nee! Ik heb twee jongere broertjes van 13 en 16. Ik hou ze wel voor de gek, maar ik zou ze echt niet compleet belachelijk maken!

Manon: Ha, Haha. Dat is mijn mijn broertje helemaal niet nodig, doet hij zelf al vaak genoeg! Als hij iets doms doet wrijf ik het er wel altijd even lekker in!

Never have I ever….Zelf iemands geheim doorverteld

(Did I mention serie)
secret

Kelly: Hell no! Ten eerste is het al helemaal niet aan mij om dat soort informatie dat me in vertrouwen is verteld gewoon door te vertellen. Ten tweede zou ik het verschrikkelijk vinden als iemand dat ooit (weer) bij mij zou doen. En ik ken alleen maar geheimen van goede vriendinnen van me en dat zou ik ze nooit aan doen!

Manon: Guilty! Kleine geheimpjes dan. Als iemand echt iets ergs verteld, een echt groot geheim hou ik dat altijd voor me. Of als iemand duidelijk zegt dat ik iets niet mag vertellen doe ik het niet. Sowieso zijn sommige dingen niet aan mij om te vertellen en wil ik ook niet dat mensen dat bij mij doen. Maar zelf heb ik eigenlijk geen geheimen…

Dusssss dat waren onze confessions. Voel je vrij om deze tag in te vullen, want we zijn stiekem wel nieuwsgierig hoe andere bloggers op deze vragen zouden beantwoorden….
En als jij als lezer een vraag wilt beantwoorden of op onze antwoorden wilt reageren, vooral doen!!!
Liefs,
Manon & Kelly
Advertenties

2 gedachtes over “Tag: never have I ever…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s