Het grote YA Sprookjesbal!

Afgelopen zaterdag was het grote YA Sprookjesbal bij boekhandel Het Leesteken in Purmerend. Ik had een weekenddienst van 9.00 uur tot 16.30 uur, dus ik moest snel naar huis racen, mezelf omkleden, even een boterham in mijn mond duwen en weer de auto in. Bijna twee uur later was ik in Purmerend. Nadat Bianca van BIBI_BOOKS ook een parkeerplek had gevonden, konden we naar binnen.

Het was super leuk versierd. Er was een ‘donkere kant’ en een ‘lichte kant’. Er stonden tafels die leuk aangekleed waren met lekkere dingen om te snoepen. De Disney muziek op de achtergrond mocht natuurlijk niet ontbreken! Na even rond gekeken te hebben en alvast een kaars te hebben gescoord bij Emmy begon de avond.

Foto 01-04-17 19 59 15Foto 01-04-17 20 43 19

Iedereen was verkleed en zag er super leuk uit! Van toffe onesies tot prachtige jurken, er was van alles te zien. Bianca en ik waren verkleed als heks en rood kapje. Lekkere standaard sprookjesfiguren!

Foto 01-04-17 21 56 17

Maar goed, de avond begon dus. We speelden een pubquiz in teams van maximaal vier personen. Zeven ronden met zeven vragen én een schattingsvraag. Er kwamen allerlei thema’s aan bod. Een ronde over de Lunarchronicles, een ronde over klassieke sprookjes, een ronde over algemene YA boeken, een ronde over Disney, een ronde over films… Je kan het zo gek niet bedenken.

Het beste team kreeg natuurlijk een prijs. Ook was er een prijs voor de leukste outfit en een prijs voor de persoon die de schattingsvraag goed had. Helaas was ik niet in de prijzen gevallen, maaaaar we kregen wel een toffe goodiebag!

Het was een hele gezellige avond en het was super leuk om mensen te leren kennen en weer eens te zien! Door deze avond heb ik alleen maar méér zin gekregen in YALfest. Ik kan niet wachten!

Zo, dit was even een kort verslagje over deze avond. Nadat ik weer twee uur in de auto had gezeten onderweg naar huis, besloot vriendjelief dat ie nog even naar de McDonalds wilde. Naja, prima toch 🙂 ?

Liefs,
Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s