Top 5 – Badguys you gonna love

We kennen allemaal de boeken met de heerlijke, duistere hunks. Wij hebben onze favoriete bad guys even op een rijtje gezet voor jullie!

1. Rhysand – Hof van Doorns en Rozen serie

Natuurlijk is Rhysand de meest recente badguy you gonna love. Hij is hartstikke intimiderend, je kan niet echt hoogte van hem krijgen, ontzettend flirterig en arrogant en hot as hell. In het verloop van deze series was ik uiteindelijk helemaal verkocht. Tamlin, je was leuk totdat je masker viel. Ga je in een hoekje zitten schamen! Al ben ik natuurlijk wel heel erg benieuwd naar Hof van Vleugels en Verwoesting. Hoe zal het verder verlopen… IS HET AL MEI!?


2. Warner – Touching Juliette trilogie

Oh, Warner. Jij egoistische, geweldadige, narcistische zak. Ik ben bij de Touching Julliette  boeken altijd pro Adam geweest, maar ja. Uiteindelijk leer je Warner kennen en dan kan je niet anders dan als een blok voor hem vallen. Uiteindelijk heeft Warner mijn hart dus stiekem ook wel gestolen. Deze trilogie zit sowieso vol met bookhunks. We mogen Kenji natuurlijk ook niet vergeten!

3. Cam – Fallen serie (Schuld)

Cam. Een combinatie van een engel en een demon. Een engel met een gebroken hart, een demon met een missie. Kwetsbaar maar oh zo berekenend. Vol verlangen maar ook vol woede. In de Fallen serie had hij mij al voor zich gewonnen, maar in zijn eigen boek genaamd Schuld, oei oei oei…. HEERLIJK!

9200000045871645

4. Julian – Het zwarte hart

Onze Julian is weer een verhaal apart. Een vage zeeman, je weet praktisch niks over deze jongen behalve dat hij knap is en te pas en te onpas opduikt en weer verdwijnt. Wie is deze jongen, wat zijn zijn beweegredenen? Aan het einde krijg je de ene na de andere plottwist van het verhaal om je oren geslagen, ik snapte uiteindelijk zelf niet meer wat nu wel of niet waar was. Toch is deze zeeman op zijn manier charmant en ga je ondanks zijn streken toch van hem houden!

img_20161115_164243.jpg

5. Damon – Vampire Diaries

Damon… Zucht… Badass vampire to the max, zowel in de televisieserie als de boeken. Zijn gevoel heeft hij naar eigen zeggen uitgeschakeld en hij moord erop los. Maar dan, af en toe, zie je een stukje van zijn hart doorschemeren, dan doet hij iets liefs, iets kleins en dan *smelt*. Of je komt erachter waarom Damon zo is als hij is en je begrijpt het. Als naief meisje denk je dat je misschien Damon kunt veranderen, dat stukje goed naar boven kunt halen… En dan die grote heldere grijsblauwe ogen en die cheeky grijns op zijn gezicht… By far mijn favoriete bad guy (Manon dus)!

 

Wie zijn jullie favoriete Bad Guys?

Liefs,
Manon & Kelly

Advertenties

2 gedachtes over “Top 5 – Badguys you gonna love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s